meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Adelinei - Delicate

Eu mi-am ales creatoarea, nu rochia. De cum am văzut prima creație Romana Ghiță-Urmanczy am știut că de la ea o să fie cea mai importantă rochiță din viață.

A urmat cercetarea, cine e Romana, de unde e și cât costă rochițele ei, inițial eram sigură că nu e un designer român și că rochiile ei costă o căruță de bani. Am aflat cu deosebită încântare că Romana e româncă, are atelier în Cluj-Napoca și prețurile rochiilor îi subliniază decența și bunul ei simț.

După ce am conchis că datele inițiale sunt favorabile a urmat alegerea modelului. Ținând cont că nu probasem și nu am probat niciodată o altă rochie de mireasă, toată lumea mă prevenea că aveam să fac o greșeală, dar eu eram sigură. Am știut de la început că vreau dantelă și mânecuțe. De aici am pornit în prima noastră întâlnire din primele zile ale anului 2011, când imediat după Revelion am vrut să dau prima comandă din acel an foarte special pentru noi.

Romana mi-a schițat rochița (eram foarte încântată de treaba asta), am ales dantela, materialul și am plecat acasă cu rochița în gând, nici nu am simțit cum au trecut orele între Cluj-Napoca și București. Așa a fost de fiecare dată drumul de întoarcere spre casă cu rochița în gând! Au urmat alte 3 drumuri pentru probe și alte întâlniri cu Romana în atelierul ei fermecat plin de dantele, mărgele, voaluri și alte materiale fine și mai ales de căldură și pasiune atât din partea Romanei cât și din partea doamnelor care coseau.

Credit foto: Theo Manusaride și Mircea Ciucă

Mulțumim Adelinei pentru text!

La final am plecat cu ROCHIA MEA, știind că e perfectă, că nu aș schimba nimic la ea și că aveam să strălucesc purtând-o.

 

Etichete

Delicate ClujRomana Ghita Urmanczyrochie de mireasapoze nunti

Data postarii: