meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Anei

Ana. Blonda senină de la B, din liceu, apoi din prima serie la facultate. Un om frumos interior și exterior alături de care am trecut peste examene, povești cu pisici, căței, concursuri internaționale, alte examene și ... nunți. :) Anuț, chiar ai fost o prințesă, fix așa cum ți-ai imaginat de când erai mică. 

 

"Rochia mea de mireasă … cred că am știut dintotdeauna cum vreau să fie. La vârsta copilăriei, când alți copii desenau animale sau jucării, eu desenam rochii de mireasă, sau, mai bine zis, de prințesă, deși toate erau albe. Dintotdeauna cred că m-au fascinat rochiile de mireasă."

"Peste ani, când m-am logodit, primul lucru pe care l-am făcut după ce am stabilit “the big date” a fost să mă gândesc cum vreau să fie ea…ROCHIA.  Și pentru că nu cred că m-aș fi mulțumit niciodată cu rochiile din magazine, întrucât eu aveam deja un model al meu în minte, am hotărât să merg la cineva să îmi creeze o rochie cât mai apropiată de cea din imaginația mea.

Așa că am mers la Natalia Vasiliev, o tânără creatoare extrem de talentată și de draguță, cu care am discutat pe îndelete și cu care am stabilit modelul, materialul, totul. Nu am mers la nicio altă probă, la niciun alt magazin. Pur și simplu ea mi-a inspirat încredere și consider că am avut perfectă dreptate să îi acord tot creditul încă de la prima întâlnire. Pentru că rochia creată de ea m-a facut să mă simt ca o adevarată prințesă.

Partea cea mai bună când îți faci rochia de mireasă și nu o cumperi este că poți să mai faci modificări pe parcurs. Așa am ajuns să am o trenă superbă, detașabilă, în locul uneia mai mici, care ar fi trebuit să facă parte din rochie. Astfel am putut să mă mișc în voie și, cel mai important, să putem dansa valsul vienez mult visat.

P.S. Rochia este și acum în aceeași cameră în care am îmbracat-o și deseori mi se întamplă să intru în acea cameră și să o admir în tacere."

 

Credit foto: Dan Cocoană

 

 

Etichete

Natalia Vasiliev

Data postarii: