meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Anielei - Delicate

Rochia Anielei este realizată în atelierul deja celebru Delicate din Cluj-Napoca. Și la ce lucrușoare frumoase face - sub numele Anielle Designs (o găsiți pe Facebook), nu e de mirare să aflăm că este romantică și ... Delicată.

Nu eram prea sigură să îmi fac rochia la comandă, îmi era frică. După ce am contactat-o pe Romana am prins încredere. Am prins şi mai multă încredere după ce ne-am întâlnit şi am povestit mai pe îndelete despre ceea ce-mi doresc eu de la o rochie de mireasă.

 

"Rochia de mireasă are o foarte mare importanță şi cred toate miresele ştiu asta. De aceea suntem foarte atente când o alegem.

Aşa a fost şi în cazul meu, am început o caut înainte cu un an, 10 luni de la nuntă. Deoarece locuiesc în Anglia, am început căutările mele aici. Pot spun am rămas dezamăgită de ce rochii am găsit, stilul british nefiind deloc pe gustul meu. Aşa mi-am îndreptat privirile spre creatorii din România. O prietenă mi-a spus de Romana Ghiţă-Urmanczy de la Delicate şi aşa am contactat-o.

Nu eram prea sigură să îmi fac rochia la comandă, îmi era frică deoarece nu doream produsul finit fie ceva care nu era pe gustul meu. După ce am contactat-o pe Romana şi am început povestim prin email (am văzut şi alte minunăţii făcute de ea) am prins încredere. Am prins şi mai multă încredere după ce ne-am întâlnit şi am povestit mai pe îndelete despre ceea ce-mi doresc eu de la o rochie de mireasă.

Şi aşa cu câteva luni înainte de nuntă, am plecat în ţară şi am început rochia. Totul prindea contur tot mai mult şi din ce în ce eram mai fericită. Îmi vedeam rochia cum ia formă şi era pe gustul meu! Deoarece sunt o romantică incurabilă trandafirii de culori vintage trebuiau fie nelipsiți ca accesoriu pe rochia mea; apoi stilul Princess Dress a fost unul care m-a fascinat încă de când eram copilă. Toate aceste detalii (şi altele) Română a ştiut le combine în aşa fel încât la final totul fie mirific, fie de o frumuseţe nebănuită, să fie aşa cum mi-am dorit - chiar mai mult!

Această rochie de mireasă m-a făcut arăt superb la nuntă şi a descoperit, oarecum, o parte ascunsă din mine.

Şi acum o mai scot din şifonier, o mai admir! Nu mai pot sătura de ea!"

 

Credit foto: Cristi Preșa

 


Data postarii: