Category Archives: Evenimente

Workshop: Ajutor – ma marit!

Ajutor – ma marit! – Andrada Sas, The Wedding Styler, oferă sfaturi despre organizarea nunții! Ajutor – ma marit! este, poate, primul gând al fiecărei mirese.

Preiau comunicatul organizatorilor și, pe scurt, vorbele Andradei:

”Așadar… ați reținut – dacă vă pregătiți de nuntă, nu vreți să angajați wedding planner, dar vreți să aflați una-alta direct de la mine, putem să ne vedem pe 18 iunie la Urbanesc, de la ora 15.00.  Sunați-o sau scrieți-i Ioanei pe datele de contact de mai sus și se rezolvă!”

ajutor-ma-marit!
Mai multe detalii

Otilia Brăiloiu – lansarea colecției 2014

Otilia Brăiloiu se alătură galeriei talentaților creatori români de rochii de mireasă cu o colecție incredibil de … altfel. Am ajuns puțin înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentului de lansare a colecției 2014 și Zenya era numai zumzet. Prima impresie a fost că miresele de anul acesta sunt frumoase, dar frumoase rău. 🙂 Am savurat o cupă de șampanie și un macarons de la Grace Couture Cakes. Am profitat de timp să mai schimb impresii despre nunți cu Andrada, The Wedding Styler. 🙂 Și am așteptat rochiile.

Mai multe detalii

Oferta Isa’dorale la târgul Ghidul Miresei

Cum bine știți, între 21 și 23 februarie 2014 va avea loc Târgul Ghidul Miresei, la Romexpo, București. Am vești bune despre oferta Isa’dorale la târgul Ghidul Miresei. Dacă sunteți încă în căutarea rochiei de mireasă târgul este un bun prilej pentru a cumpăra o rochie frumoasă la un preț bun.

oferta-isadorable-la-targul-ghidul-miresei

Mai multe detalii

Otilia Brăiloiu Atelier – Bridal 2014

Sunt foarte încântată de forța creatorilor români de rochii pentru mirese. Încă o veste bună pentru viitoarele mirese. În curând va avea loc prezentarea colecției Otilia Brăiloiu Atelier – Bridal 2014. Într-un spațiu chic, perfect asortat colecției noi de rochii, la Zenya. Dacă doriți să participați la evenimentul de lansare nu vă faceți planuri pentru 20 februarie 2014. 🙂

Mai multe detalii

Nuntă la Palat 2014

Târgurile de nunți din Cluj-Napoca încep pe 17 ianuarie la Muzeul de Artă, cu expoziția Nuntă la Palat 2014 care se va desfășura în perioada 17-19 ianuarie 2014.

nunta-la-palat-2014

Pentru că am vizitat Muzeul de Artă găsesc că denumirea este aleasă foarte bine. Inspiră frumos, echilibru.

Vă sfătuiesc să vă faceți timp și pentru a vizita muzeul. Luați un aparat foto la voi, Piața este magnifică.

Apoi savurați o cafea la o terasă din apropiere. Este anul vostru, bucurați-vă!

  Mai multe detalii

Expomariage 2014

Anul începe cu târgul de nunți Expomariage 2014 organizat la Hotelul Marriott. Păstrează un pic de timp pentru oricare din datele: 17-18-19 Ianuarie 2014 pentru o vizită “de lucru” la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, la Expomariage 2014.

Expomariage-2014Pentru vizitare, biletele se achiziționeaza la intrarea în expoziție și costa 20 lei pentru o persoană. Valabilitatea unui bilet este de o zi, dând drept de acces nelimitat pe parcursul zilei în care a fost achiziționat.

Mai multe detalii

Isa’dorable 2014 – Cum a fost

Nu mai e un secret că Isa’dorable e pentru mine un loc de suflet. 🙂 Cum anunțam într-o postare anterioară, am participat la prezentarea colecțiilor 2014 ale brandurilor magazinului Isa’dorable. Miresele au venit singure sau însoțite de prietene, mame sau viitorii soți și au așteptat sfioase rochițele. În sprijinul lor Isa’dorable a convocat un trio simpatic: Cristina Toma, super wedding planner al Agenției Bon Mariage, Theo Manusaride, super fotograf, Dana Lazăr super make-up artist. Ocazie pentru mine să le cunosc dincolo de comunicarea pe internet pe Theo și Dana. Și să vorbesc mult (și) despre rochii.

Mai multe detalii

Isa’dorable 2014

Prezentările colecțiilor continuă. 🙂 Săptămâna aceasta, aproape de finalul anului 2013 ne întâlnim pentru Isa’dorable 2014.

 isa'dorable-2014Am spus-o de nenumărate ori, Isa’dorable este un loc pentru care zâmbesc cald de fiecare dată, fie că ofer detalii mireselor, fie că merg în vizită de lucru sau la un ceai cu Alina. Îmi face deci o plăcere deosebită să fiu prezentă și de data aceasta.

Vor fi prezentate colecțiile 2014 ale brandurilor Jasmine Bridal, Fara Sposa, Novia D’Art și Mia Solano. Vor fi însă și prezentări surpriză, rochii de mireasă împrumutate special pentru acest eveniment.

Pe 13 decembrie – de la orele 18 și pe 14 decembrie – de la orele 11, Isa’dorable ne invită să admirăm colecțiile noi disponibile în boutique-ul din București de care a auzit, cu siguranță, orice mireasă din România. Programul a fost gândit astfel încât să ajungă și persoane din afara orașului și/sau mirese care vinerea muncesc până târziu tot pentru rochia de mireasă.

Mai multe detalii