Category Archives: Reduceri

Oferta Isa’dorale la târgul Ghidul Miresei

Cum bine știți, între 21 și 23 februarie 2014 va avea loc Târgul Ghidul Miresei, la Romexpo, București. Am vești bune despre oferta Isa’dorale la târgul Ghidul Miresei. Dacă sunteți încă în căutarea rochiei de mireasă târgul este un bun prilej pentru a cumpăra o rochie frumoasă la un preț bun.

oferta-isadorable-la-targul-ghidul-miresei

Continue reading

Reduceri la Isa’dorable

Anunțul săptămânii: Reduceri la Isa’dorable. Nu la târgul de nunți de la Hotelul Maarriott, ci direct la magazin!

reduceri-la-isadorable

Vineri, 17 ianuarie, sâmbătă, 18 ianuarie și luni, 20 ianuarie 2014 – orice comandă din colecțiile disponibile în magazin beneficiază de reducerea acordată de obicei la târgurile de nunți, de 10%.

Continue reading

Reducere voal

Luna decembrie vine cu surprize și la Sposa dell’Amore.

reducere-voal-sposa-dell'amoreComanzi o rochie de mireasă de la magazinul Sposa dell’Amore și primești o reducere de 400 de lei pentru un voal Blanche.

Profitați de ocazie, reducerea este considerabilă și vă scutește de bătăi de cap cu privire la voal. Miresele au tendința să lase voalul pe ”data viitoare”, preferând varianta căutării unui voal la un magazin oarecare. Țineți însă cont că voalul întregește ținuta miresei și șansele să găsiți aceeași nuanță și un material potrivit în alte părți sunt mici.

 

Continue reading

Pronovias 2014

Rochițele din colecția Pronovias 2014 au sosit în magazinul din București.

Magazinul Pronovias din București lansează colecția Pronovias 2014, pe 22 și 23 noiembrie 2013. Partenerii Pronovias la acest eveniment sunt MIKO BEAUTY CENTERS, IOANA ȘUCU, organizator evenimente și Zexe Restaurant & Cofetărie.
pronovias-2014
Continue reading