Ce am mai făcut

Vestea cea mare e că nu am dispărut chiar de tot. Revin după o vară plină de însemnătate. 🙂

Primesc în continuare zeci de mesaje, răspund cât de repede pot și încerc să ajung la zi cu toate: birou, prieteni, postări. În ultima vreme am stabilit legături cu oameni pe care îi apreciez și m-am bucurat de fiecare clipă în care am avut de învățat câte ceva.

Am luat o pauză de la rochii de mireasă pentru concediu. Apoi m-am ocupat cu drag mare de botezul finuțului. Am păstrat tradiția cu ia și costumașul finului.

Ca să înțelegeți câtă bucurie:

10498579_815869581803426_5677388343028489062_o

botez-in-haine-traditionale

Gabriel de la Epilogo Photography s-a ocupat de amintirile noastre, iar eu și soția lui, Alina, ne-am bucurat să fim nășicile micului creștin. Într-o zi sper să vă pot spune și povestea Epilogo Photography. 🙂

Anul acesta a fost anul fotografiilor. Valentina de la Interesart  mi-a făcut onoarea de a crea un buchet special, un buchet despre mine. Așa am am ajuns la o ședință foto cu Magda Constantin. Proiectul Valentinei se numește Oameni și flori. Mi-am luat bicicleta, coșulețul și rochia roșie în care mă simt excelent și rezultatul a fost minunat. Descrierea Valentinei și buchetul pentru și despre mine m-au făcut să zâmbesc și să îi mulțumesc frumos!

Mirela - 03.06.2014 - web-4

Mirela - 03.06.2014 - web-10

Mai multe fotografii aici și aici.

O să zăriți mai bine în celelalte fotografii bicicleta mea albastră câștigată la un concurs cu noroc chior, mulțumită Roxanei, oferită de Bicitalia. Coșulețul alb de la Fabulous Baskets, florile de la Interesart și fotografiile de Magda Constantin. Și rochia, corect, uitasem. de la Mathilde. 🙂 Am defilat cu ea și la SkirtBike. 😉

Poveștile Mirinei, ale mireselor și ale oamenilor dragi și talentați din jur continuă. 🙂

 

 

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

2 thoughts on “Ce am mai făcut

  1. Curtea Regala Craiova

    Foarte frumoasa toata atmosfera! Este ceva unic si special sa participi la botezul unui copil! Imi plac foarte mult pozele..sunt foarte reusite si voi aratati foarte bine!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *