Divine Atelier 2018 (1) – rochii de mireasă

Divine Atelier 2018 confirmă succesul din anii anteriori cu o nouă colecție superbă. Rochiile de mireasă Divine Atelier își caută, de acum, miresele. Diafane, copilăroase, neconvenționale, boeme și aristocratice în aceeași măsură. Rochiile din colecția Divine Atelier 2018 caută o mireasă Jane Austen modernă.

Create și lucrate cu pasiune și talent în România, colecțiile de rochii de mireasă Divine Atelier sunt disponibile în showroom-urile din București și Brașov, dar și în 40 de showroom-uri de top din întreaga lume.

Ca în fiecare an, am așteptat nerăbdătoare colecția nouă a Divine Atelier. Recunosc rochiile dintr-un ocean de rochii, stilul inconfundabil al colecțiilor, materialele superbe și croiala impecabilă. De la an la an, stilul Divine Atelier confirmă locul meritat în galeria creatorilor români de excepție. Urmăresc pagina Facebook a brandului românesc și, mai ales, contul Instagram. Am descoperit nu doar frumusețea rochiilor și a modelelor, a cadrelor frumoase alese pentru prezentarea colecției, ci și mirese reale îmbrăcate în rochiile Divine Atelier. Din toată lumea. Ceea ce este minunat nu doar ca promovare pentru echipa Divine, ci un întreg tablou al unor femei diferite pe care le unește grația și puritatea rochiilor pe care le poartă din colecțiile Divine Atelier.

Mă fascinează lejeritatea cu care miresele se lasă purtate de rochii, grația, fericirea și simplitatea lor. Pentru miresele reale urmăriți contul de Instagram al Divine Atelier, iar pentru colecția Divine Atelier 2018 am selectat fotografii și rochii de mireasă superbe (partea 1)! Mă întreb dacă peisajul a fost ales după definitivarea colecției sau înainte. Cadrul natural este perfect pentru prezentarea rochiilor!

Prin urmare, iată rochiile.

Cu drag mare față de rochiile Divine Atelier,

Mirela

p.s. Nu m-am hotărât care este preferata mea. Voi ce ați alege?

Alba

Alba

Tess

Tess

Noor

Noor

Ambra

Ambra

Aqua

Aqua

Eden

Eden

Eden

Indra

Sierra

Olivia

Olivia

Irene

Fotografiile sunt realizate de către Robert Petreanu. 

 

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *