Category Archives: Efectul nunții

Kristina’s Boutique

La câte mirese talentate am cunoscut, cred că în curând vom forma o comunitate de mirese cu idei de afaceri. 🙂 Astăzi aflăm mai multe despre un nou efect al nunții: invitațiile de la Kristina’s Boutique. Kristina Stanciu este din Avrig și colaborează cu mirese din toată țara. Una dintre ele a câștigat un concurs realizat în colaborare și știu sigur că are invitații superbe realizate de Kristina. 🙂

kristina”s-boutique (7)
Kristina’s Boutique

Contact: kristina_stanciu@yahoo.com

0744 592 781

Facebook
Mai multe detalii

Cufărul cu povești

V-am obișnuit cu rubrica Efectul Nunții, despre miresele cu idei de afaceri. Astăzi vorbim despre Alina de la Cufărul cu povești. Am văzut-o pe Alina mireasă, cu frumoasa ei Adelphi. Fericită, gustând din vata de zahăr, a anticipat cumva ideea ei de afacere. Din Cufărul cu povești, astăzi, Vată de zahăr, vată pe băț.

cufarul-cu-povesti

 

Mai multe detalii

Petalia – Flori cu Poveste

”Cum?” Am întrebat eu. ”Petalia – Flori cu Poveste” – mi-a spus Carmen Baboian la întâlnirea noastră la ceas de ceai, cu Roxana Mărgineanu. Cum să îi spun Carmen, Petaliei? Ce nume sensibil. Și melodios. Și o reprezintă. Petalia. 🙂

petalia-flori-cu-poveste 2Carmen Baboian – Petalia – Flori cu Poveste

0765231231

atelier@petalia.ro

Blog – flori creative

Facebook

Mai multe detalii

Moood Giuvaere Florale

Arhitect, mireasă. Apoi bijutier … floral: Daniela Stelea și Moood Giuvaere Florale. Fie că le realizează pentru o aniversare, un botez sau o nuntă, bijuteriile florale ale Danielei reprezintă un deliciu vizual, cromatic și artistic deopotrivă. Dacă vă doriți un buchet de mireasă cu totul special, realizat cu grijă și pasiune, potrivit personalității și rochiei de mireasă pe care o îmbrăcați, nu ezitați să o contactați pe Daniela de la Moood Giuvaere Florale. Între mirese totul este mai ușor! 
Mai multe detalii

Grace Couture Cakes

Am cunoscut-o pe Alina Sudriu în perioada organizării nunții, mireasă sensibilă și frumoasă, ca de altfel pe multe din miresele cu idei geniale pe care le vom prezenta. Pe Alina – mireasă, în superba ei rochie Rosa Clara, am admirat-o în fotografii. O prezint acum creatoare de brand: Grace Couture Cakes!

Mai multe detalii