Grace Couture Cakes

Am cunoscut-o pe Alina Sudriu în perioada organizării nunții, mireasă sensibilă și frumoasă, ca de altfel pe multe din miresele cu idei geniale pe care le vom prezenta. Pe Alina – mireasă, în superba ei rochie Rosa Clara, am admirat-o în fotografii. O prezint acum creatoare de brand: Grace Couture Cakes!

alina-sudriu-grace-couture-cakes

Grace Couture Cakes

București, strada Cornescu nr. 5

Telefon: 0720 196 456

Email: comenzi@gracecc.ro

grace-couture-cakes (12)Mirela: Cum a început aventura … dulce?

Alina: În timpul organizării nunții mele, am avut șansa de a întâlni mulți oameni care se ocupau de diverse puncte cheie: flori, fotografii, filmări, pantofi, wedding planners etc. și mi-am dat seama că mi s-ar potrivi și mie un astfel de job. Îmi plăcea felul în care știau să mă asculte, să mă consilieze, să mă ajute să iau decizia cea mai potrivită pentru nunta mea. Așa a încolțit gândul că aș putea face și eu asta pentru alte mirese. Ideea de a munci pentru a crește un business propriu a prins contur în timp ce eram în concediu de maternitate, departe de jobul meu obișnuit. Așa a început povestea Grace Couture Cakes.

Mirela: De unde ideea de dulciuri couture?

Alina: Am creat Grace Couture Cakes din dorința de a aduce un plus de valoare evenimentelor speciale, prin torturi și dulciuri create sur mesure, punând laolaltă rețete clasice, ingrediente de top și pasiune pentru frumos, într-un pachet de consultanță personalizată.

grace-couture-cakesgrace-couture-cakes (2)

Mirela: Ce surse de inspirație aveți pentru dulciurile couture?

Alina: Pentru a crea tortul sau dulciurile ideale, unice, ne vom inspira din detalii precum tema nunții, dantela brodată pe rochia miresei, florile din buchet, un moment special din povestea de iubire a cuplului, etc. Elementele de design, personalizate, sunt realizate de artiști plastici cu experiență.

grace-couture-cakes (10)

Mirela: Care sunt propunerile Grace Couture Cakes?

Alina: Portofoliul Grace Couture Cakes include torturi precum și produse de candybar (macarons, cupcakes, cake pops, pahare mousse ciocolată și fructe). În ultima vreme am observat că produsul vedeta îl constituie macarons, atât pentru nunți cât și pentru petreceri. Se potrivesc cu ușurință oricărei teme de nuntă și oricărei palete de culori, și de aceea sunt foarte solicitate, atât ca produs individual (în special pentru mărturie) cât și la decorul tortului sau în candybar, unde constituie fără îndoială atracția principală.  Pot fi folosite și ca place card sau pe mese, pe suporturi de prăjituri, înlocuind cu succes center piece-ul floral.

grace-couture-cakes (6)grace-couture-cakes (11)

grace-couture-cakes (8)grace-couture-cakes (9)

Mirela: Sunt sigură că dincolo de dorința de a colabora cu voi miresele se întreabă care sunt prețurile. Prin urmare, ce înseamnă din punct de vedere financiar Grace Couture Cakes?

Alina: Raportul calitate preț este foarte echilibrat la produsele Grace Couture Cakes, torturile pornesc de la un preț de bază de 80 lei/kg, macarons sunt 3,5 lei / bucata, însă pentru cantități mai mari de 150 de bucăți se acordă discount, cupcakes de la 8 lei. Pentru mărturii avem 2 variante: fie o cutiuță de 2 macarons (11 lei), fie un cupcake în cutie individuala (13 lei).  Ambele cotații includ eticheta personalizată cu numele mirilor și data evenimentului, precum și fundiță în culoarea dorită.

Legat de transport, pentru torturi de nuntă și candybar asigurăm transport gratuit în București, iar pentru zonele limitrofe contra cost. Detalii despre prețuri sunt și pe site.

Mirela: Ce sfat ai pentru miresele cu idei, care simt Efectul nunții?

Alina: Aș sfătui pe oricine dorește să înceapă un business personal să cântărească foarte bine avantajele și dezavantajele pe care acesta le presupune. Responsabilitățile sunt infinit mai mari decât atunci când ești angajat, iar costurile  pot depăși cu mult bugetul pe care îl planifici inițial. Le-aș sfătui să nu subestimeze efortul care trebuie depus, pentru că riscă să se descurajeze rapid. Este nevoie de răbdare, ambiție și perseverență pentru a reuși, însă și rezultatele sunt pe măsură. E minunat sentimentul pe care îl ai atunci când te sună clienții să îți mulțumească pentru bucuria pe care le-a adus-o tortul / candybar-ul realizat de tine.

Mulțumim Alinei Sudriu pentru amabilitatea de a ne descrie Efectul nunții. Până ajungeți să gustați, să ne delectăm vizual!

Cu mare drag, 

Mirela

Credit foto: Nico Grigore Photography

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *