Isa’dorable 2014

Prezentările colecțiilor continuă. 🙂 Săptămâna aceasta, aproape de finalul anului 2013 ne întâlnim pentru Isa’dorable 2014.

 isa'dorable-2014Am spus-o de nenumărate ori, Isa’dorable este un loc pentru care zâmbesc cald de fiecare dată, fie că ofer detalii mireselor, fie că merg în vizită de lucru sau la un ceai cu Alina. Îmi face deci o plăcere deosebită să fiu prezentă și de data aceasta.

Vor fi prezentate colecțiile 2014 ale brandurilor Jasmine Bridal, Fara Sposa, Novia D’Art și Mia Solano. Vor fi însă și prezentări surpriză, rochii de mireasă împrumutate special pentru acest eveniment.

Pe 13 decembrie – de la orele 18 și pe 14 decembrie – de la orele 11, Isa’dorable ne invită să admirăm colecțiile noi disponibile în boutique-ul din București de care a auzit, cu siguranță, orice mireasă din România. Programul a fost gândit astfel încât să ajungă și persoane din afara orașului și/sau mirese care vinerea muncesc până târziu tot pentru rochia de mireasă.

Pentru a putea participa la eveniment e nevoie să dați un telefon sau e-mail în prealabil, pentru a confirma participarea. Invitația este valabilă pentru două persoane.

 Se anunță o atmosferă relaxată, prăjiturele, șampanie, zâmbete și complicitate. Ca între mirese. 🙂

Ca și până acum, fiecare dintre voi va beneficia de o reducere surpriză la rochia de mireasă. Va afla însă reducerea doar în momentul în care va comanda rochia. Reduceri între 10 și 50% pentru fiecare dintre voi – sună minunat și e o afacere foarte bună pentru bugetul vostru!

 Vor oferi sfaturi utile:

Theo Manusaride – fotografia de nuntă
Dana Lazar – machiaj
Cristina Toma – Wedding Planner la Bon Mariage
Grace Couture Cakes – dulciuri

isa'dorable-2014 (2)

Adresa: București, Bulevardul Barbu Vacarescu, Nr. 3, Ap. 2, Sector 2

(reper:  restaurantul “La Mama” din zona Stadionului Dinamo – stația de metrou Ștefan cel Mare. Intrarea se face prin stanga restaurantului )

Telefoane mobile: 0722 501 547 | 0720 089 090

Telefon fix: 021 210 5051

Email: info@isadorable.ro | isadorable.boutique@gmail.com

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

One thought on “Isa’dorable 2014

  1. Pingback: Isa'dorable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *