Kristina’s Boutique

La câte mirese talentate am cunoscut, cred că în curând vom forma o comunitate de mirese cu idei de afaceri. 🙂 Astăzi aflăm mai multe despre un nou efect al nunții: invitațiile de la Kristina’s Boutique. Kristina Stanciu este din Avrig și colaborează cu mirese din toată țara. Una dintre ele a câștigat un concurs realizat în colaborare și știu sigur că are invitații superbe realizate de Kristina. 🙂

kristina”s-boutique (7)
Kristina’s Boutique

Contact: kristina_stanciu@yahoo.com

0744 592 781

Facebook

Mirela: Cum și când ai simțit ”efectul nunții”?
Kristina: Am simţit efectul nunţii imediat ce ne-am hotărȃt să ne căsătorim. Amȃndoi ne-am implicat foarte mult ȋn organizarea nunţii ca să fim siguri că va ieși exact cum vrem. Eu ȋncepusem deja să fac tot felul de lucruri handmade cu ceva timp ȋnainte și astfel, cȃnd am ajuns la partea cu invitaţiile, m-am ambiţonat să le fac eu, nu să le cumpăr gata făcute. Așa am ajuns să mă documentez pe site-urile din străinătate despre ce instrumente am nevoie și, ȋncet-ȋncet, mi-am cumpărat tot din străinătate o mașinuţă de embosat de care sunt tare mȃndră și multe, multe alte materiale și instrumente care mă ajută ȋn realizarea invitaţiilor. În timp ce lucram la invitaţiile noastre, am ȋnceput sa fac tot felul de modele pe care le-am pus pe pagina mea de Facebook și așa am ȋnceput să fac invitaţii și pentru alte mirese simpatice, care au vrut ceva deosebit, original, poate chiar unic pentru ziua cea mare.

Mirela: Cum ai ales numele? 
Kristina: Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să găsesc un nume care să reprezinte cȃt mai bine ceea ce fac! Dar, după multe zile de brainstorming, mi-a venit ideea de Kristina’s Boutique, care mă reprezintă de minune 🙂

Mirela: O caracterizare a ta într-un cuvânt!
Kristina: Simplitate – pentru că ȋmi place orice este simplu, cu bun-gust, delicat.

Mirela: Concret, ce servicii oferi?
Kristina: Realizez invitaţii handmade, place-card-uri, plicuri de bani, meniuri, numere de masă, mesaje pentru candy bar, adică aproapre tot ce ţine de papetărie la o nuntă. Totul e făcut ȋn colaborare cu viitoarele mirese, ele ȋmi spun ce culori doresc, ce imagini, text, panglici etc, iar eu fac tot posibilul să realizez invitaţia perfectă.

kristina”s-boutique (4)

Mirela: Ce ne poți spune despre prețuri?
Kristina: Preţurile invitaţiilor sunt cuprinse ȋntre 2,5 și 5 lei; ele depind de dimensiune, de tipul de carton folosit (cel sidefat costă mai mult) și de elementele din carton pe care le adaug invitaţiei (inimioare cu numele mirilor sau cu numele destinatarului etc).

Mai jos sunt cȃteva exemple de invitaţii care costă 2,5-2,7 lei:

kristina”s-boutique (5) kristina”s-boutique (6)

Modele care costă 3,5 – 3,8 lei:

kristina”s-boutique (10)kristina”s-boutique (2)

kristina”s-boutique (9)  kristina”s-boutique (1)

Modele care costă ȋntre 4 și 5 lei:

kristina”s-boutique (3) kristina”s-boutique (8)

Mirela: Ce sfat ai pentru miresele care simt efectul nunții?
Kristina: Să creadă ȋn ele și să-și urmeze visele, pentru că mi se pare că industria nunţilor din Romȃnia are foarte mare nevoie de cȃt mai multe persoane talentate, care fac lucruri frumoase din pasiune, și nu doar pentru beneficiul material.

Îi mulțumesc Kristinei pentru interviu, mult succes!

Cu drag,

Mirela

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *