Lara Sweet Events

Raluca este una dintre miresele cu idei de afaceri și foarte mult curaj. Lara Sweet Events realizează mese de dulciuri arătoase și gustoase.

lara-sweeet-events7Raluca Ösz, Baia Mare

0741.087.861

 larasweetevents@gmail.com

Lara Sweet Events – Facebook

Lara Sweet Events – Web

Mirela: Cum ai simțit ”efectul nunții”? Care este povestea afacerii tale?

Raluca: În timpul organizării propriei nunţi am realizat că îmi face mare plăcere să planific, să “meşteresc”, să-mi pun ideile în aplicare, la multe dintre ele renunţând, din lipsă de timp.

Singura firmă din oraş care se ocupa cu crearea meselor dulci nu a fost disponibilă pentru ziua nunţii astfel că am fost nevoită să organizez eu acest moment dulce pentru invitaţii noştri. Şi am facut-o cu mare drag, cu ajutorul soţului meu. La momentul respectiv am considerat că este ghinion dar acum îmi dau seama cat de norocoasă am fost! Fac ceea ce-mi place, ceea ce am căutat toata viaţa. Efectul nunţii – am demisionat imediat după 🙂 pentru a putea dezvolta proiectul Lara Sweet Events.

Mirela: De unde vine numele ideii tale de afacere?

Raluca: În facultate am primit porecla “Lara”, în plus, de fiecare dată cand creez ceva îmi imaginez cum aş face-o dacă ar fi pentru mine. Iar continuarea (Sweet Events = evenimente dulci) a venit de la sine. Sună bine, nu? J

 Mirela: O caracterizare a ta într-un cuvânt!

 Raluca: E foarte greu sa te autocaracterizezi dar … creativă.

lara-sweeet-events8Mirela: Concret, ce servicii oferi?

 Raluca: În primul rând organizez Candy Bar (masă de dulciuri, bufet sau bar de dulciuri) pentru evenimente precum nuntă, botez, zi de naştere, petrecere corporate, lansare de produs, Crăciun, Revelion, Paşti si orice alt eveniment care merită sărbătorit!

lara-sweeet-events.5Creez aranjamente din dulciuri (deci comestibile) ca piese centrale pentru masă, care înlocuiesc cu succes aranjamentele florale. Pe langă asta, am o mare plăcere în a crea buchete dulci şi mărturii. Borcănelele umplute cu bunătăţi, ideea mea în totalitate, constituie minunate cadouri pentru iubitorii de dulciuri şi nu numai. Şi nu mă opresc aici, am multe idei pe care le voi pune în aplicare rând pe rând. 🙂

lara-sweeet-events4 lara-sweeet-events6

Mirela: Care sunt prețurile pentru barurile tale de dulciuri?

Raluca: Preţurile depind foarte mult de ceea ce îşi doresc clienţii, de cantitatea şi varietatea dulciurilor, prăjiturilor şi de costurile accesoriilor, la fel ca şi de volumul de muncă. De reţinut faptul că fiecare Candy Bar este personalizat, deci unicat, niciodată nu voi folosi aceleaşi accesorii pentru mai multe mese de dulciuri astfel că şi pretul va fi diferit. De exemplu, un Candy Bar pentru 25 de persoane (pentru o zi de naştere) a avut acelasi preţ cu unul de 250 de persoane (pentru o nuntă). Cel de-al doilea era o combinaţie de savori dulci si sărate.

 Mirela: Ce sfat ai pentru miresele care simt efectul nunții?

Raluca: E uşor să dai sfaturi… le-aş spune doar să-şi asculte intuiţia, să nu renunţe la visul lor indiferent de părerea celor din jur. Să aibă încredere, dacă le este menit ceva, să ştie că Cel de Sus va face ca totul sa meargă ca pe roate în acea direcţie.

Mulțumesc Ralucări pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor. Mă bucur că miresele din Baia Mare pot alege de acum o masă de dulciuri realizată de Raluca. Între mirese totul e mai ușor! 🙂

Cu drag,

Mirela

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *