Oh So Sweet

Alexandra este din Oradea. După o nuntă frumoasă și multă experiență căpătată s-a orientat spre o idee de afacere a ei. Dulciuri pentru orice eveniment. Pregătind fotografiile spun doar că abia aștept să ajung la Oradea, unde am deja prietene –  mirese. 🙂

oh-so-sweet

 

 

 

 

Alexandra Dersidan, Oradeaoh-so-sweet (11)

Telefon: 0740.482.598

E-mail: ohsosweetbyali@gmail.com

Pagina Facebook Oh So Sweet

 

 

Mirela: Care este povestea afacerii tale? Cum ai simțit ”efectul nunții”?

Alexandra: Nunta şi implicit organizarea ei mi-au dat ocazia să fiu creativă, să îmi exprim personalitatea. Candy bar-ul la nunta noastră nu a ieşit chiar cum mi-am dorit în sensul că eu m-am ocupat de tot dar nu am mai avut timp să finalizez multe detalii, pentru că in ultimele săptămâni am schimbat paleta de culori şi umblam după feţe de masă albastre si servetele roz şi bineînţeles că nu am găsit nicăieri in oraş. Am avut o perioadă de pauză după nuntă si apoi am început încet încet să fac dulciuri pentru diferite ocazii, zile de naştere în familie; de Crăciun nu am dormit vreo 2 nopţi ca să fac cozonaci, turtă dulce, tort de ciocolată pentru că toată familia urma să vină la noi la cină, si de aici a pornit totul. Mi-am dat seama că ador să fac dulciuri, că aş sta nopţi întregi în bucătărie ca să mă asigur că totul iese perfect. Apoi a urmat primul proiect mai mare, un candy-bar pentru un majorat.

oh-so-sweet (3)

Mirela: Cum ai ales numele?

Alexandra: Numele, hmmm pentru mine a fost cea mai grea decizie. Trebuia sa fie un nume care să mă reprezinte, un nume jucăuş care să te facă să vrei să guşti din dulciurile mele. Aşa că am luat o foaie de hârtie şi am aşternut toate cuvintele care mi-au trecut prin minte, apoi am stat aproximativ o săptămâna să mă gândesc până să ajung la, parcă 4 variante finale şi de aici a fost simplu, m-am indrăgostit de Oh So Sweet! Am simţit că mi se potriveşte perfect.

Mirela: O caracterizare a ta într-un cuvânt!

 Alexandra: Creativă.

Mirela: Concret, ce servicii oferi?

Alexandra: Dulciuri pentru candy bar (cupcakes, cake pops, marshmallow pops, cookies) precum şi aranjarea mesei, vase de tot felul, îmi place să fac tot timpul ceva diferit aşa că încerc să vin cu idei cât mai inedite pentru ca fiecare candy bar să fie unic, dar încerc să nu mă limitez doar la asta, ofer şi dulciuri pentru diferite ocazii, buchete dulci. Îmi place să testez tot timpul reţete noi, iar visul meu este să iau lectii de patiserie la o şcoală din Franţa.

oh-so-sweet (2)Mirela: Ce ne spui despre prețuri?

Alexandra: Preţurile variază foarte mult în funcţie de ce îşi doreşte clientul, încerc să aplic tot timpul un preț cât mai corect având în vedere că nu vreau să scad din calitatea ingredientelor folosite. Pot să spun că un buchet de cake pops cu căniţă este 40 de lei, un cupcake porneste de la 3,5 lei, iar la un candy bar prețul variază foarte mult în funcţie de dulciurile alese şi de numărul de persoane.

oh-so-sweet (6)Mirela: Ce sfat ai pentru miresele care simt efectul nunții?

 Alexandra: Le-aş sfătui să se gândească bine la ce îşi doresc să facă şi dacă simt că asta le face fericite să își ia inima în dinți și să meargă înainte, mai presus de orice să aibă încredere în ele. E mai greu la început dar satisfacţia este greu de descris în cuvinte, e o senzatie minunatâ când vorbeşti cu clienţii după eveniment şi simţi mulţumirea din vocea lor.

Mult succes, Alexandra, să îți împlinești visul!

Cu drag,

Mirela

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *