Otilia Brăiloiu – lansarea colecției 2014

Otilia Brăiloiu se alătură galeriei talentaților creatori români de rochii de mireasă cu o colecție incredibil de … altfel. Am ajuns puțin înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentului de lansare a colecției 2014 și Zenya era numai zumzet. Prima impresie a fost că miresele de anul acesta sunt frumoase, dar frumoase rău. 🙂 Am savurat o cupă de șampanie și un macarons de la Grace Couture Cakes. Am profitat de timp să mai schimb impresii despre nunți cu Andrada, The Wedding Styler. 🙂 Și am așteptat rochiile.

Nu era loc de povestit pe blog, dar de o vreme sufăr de dor de mare. Marea mea, cu mirosul ei sărat, nisipul încins și mintea liberă, sub adierea vântului și protejată de soare printr-un stuf meșterit în zori. Când am auzit pescărușii, aseară, am zâmbit. Începea prezentarea: Otilia, rochiile și marea.

Rochiile sunt spectaculoase, îndrăznețe, sofisticate, pe alocuri extravagante. Ușoare și moderne. Romantice, dar nu un romantism clasic. Decolteuri largi, dantela foarte fină, aplicații discrete. Misterul feminității se lasă întrezărit, fix cât să trezească interes, de sub dantele ușor transparente.

otilia-brăiloiu

 

otilia-brăiloiu (3)

Femeia care va îmbrăca astfel de rochii pășește sigură pe ea și zâmbește. Poate chiar triumfător. Este o femeie puternică. În plus, îmbracă un model care poate rivaliza cu o creație haute-couture a creatorilor libanezi sau israelieni.

otilia-brăiloiu (4)

otilia-brăiloiu (2)

A fost o seară plăcută. Felicitări fotografilor, producătorului, echipei vesele de la Zenya! Iar Otiliei pentru pasiune, talent și viziune. Intrăm în era creatorilor români de rochii de mireasă. 🙂

* Credit foto: Vali Bărbulescu

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *