Petalia – Flori cu Poveste

”Cum?” Am întrebat eu. ”Petalia – Flori cu Poveste” – mi-a spus Carmen Baboian la întâlnirea noastră la ceas de ceai, cu Roxana Mărgineanu. Cum să îi spun Carmen, Petaliei? Ce nume sensibil. Și melodios. Și o reprezintă. Petalia. 🙂

petalia-flori-cu-poveste 2Carmen Baboian – Petalia – Flori cu Poveste

0765231231

atelier@petalia.ro

Blog – flori creative

Facebook

Mirela: Cum ai simțit ”efectul nunții”? Care este povestea din spatele Florilor cu … Poveste ?

Petalia: Nici nu ştiu dacă erau persoane care se ocupau cu planificarea unei nunţi atunci când mi s-a întâmplat mie  Aşa că m-am ocupat! Iar partea floristică…cred că am avut un buchet rezonabil pentru acum 8 ani în urmă…

Lucrurile s-au schimbat între timp, fac parte din nouă garda a floriştilor şi vreau că miresele care aleg să colaborăm să se regăsească în buchetul lor de mireasă, emoţiile lor să fie reflectate în florile alese. Lucrez cu o variată gama de flori, plante la care poate nici nu te-ai gândit, mentă înflorită sau flori de mazăre. Urmăresc atât efectul vizual dar şi cel olfactiv astfel plăcerea este mai mare pentru cine se bucură de acel buchet.

Din perspectiva faptului că nu-mi plac lucrurile de serie şi pe bandă rulandă am ales calea mai grea dar cu satisfacţii maxime din toate părţile, totul este personalizat, nu-mi place să mă repet şi nu pot lucra la proiecte cu care nu rezonez.

Mirela: De unde numele: Petalia – Flori cu Poveste?

Petalia: Dupa ce am petrecut suficient de mult timp între flori, a apărut și numele, ca ceva natural și firesc.

petalia-flori-cu-poveste10

Mirela: O caracterizare a ta într-un cuvânt!

Petalia: Surprinzătoare.

Mirela:  Concret, ce servicii oferi?

Petalia: Îi ajut pe cei plini de cuvinte să se exprime simplu şi concis cu un aranjament special şi plin de caracter. Nu sunt lăsaţi deoparte nici cei fără cuvinte, venind în ajutorul lor cu poezia din spatele florilor ce se adună într-un întreg plin de sentimente. De asemenea dau acea tuşa specială, atât de necesară în evenimentele de amploarea din viaţă fiecăruia, fie la servici, fie în sânul familiei, nunţi, botezuri sau evenimente corporate.

Pe scurt, cadouri florale personalizate, întreaga gamă de servicii florale implicate într-o nuntă sau botez care îmi sunt tare dragi.

petalia-flori-cu-poveste6Mirela: Vorbim despre creativitate, pasiune. Dar miresele sau persoanele care doresc să ofere un cadou floral ajung, totuși, la discuții despre prețuri. Ce ne spui despre oferta financiară? 🙂

Petalia: Preţurile sunt ultimul lucru la care mă gândesc, chiar dacă toată lumea rezumă totul la un preț. Acestea pornesc de la 70 de lei. Un maxim …am avut buchete comandate şi la 1.000 de lei. Ce trebuie ştiut este că în spatele unui preţ stă tipul florilor, numărul lor, valoarea efectivă a accesoriului folosit (vază, cutie) şi nu în ultimul rând ingredientul de baza ce constă în actul artistic ce duce la combinarea tuturor.

petalia-flori-cu-poveste11

Mirela: Ce sfat ai pentru miresele care simt efectul nunții?

Petalia: Aveți grija ce vă doriți, este posibil să se îndeplinească și atunci să vedeți  nebunie! Nu este deloc ușor.

 

Mulțumesc Petaliei pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor. Urmăresc cu mare drag și surprindere fiecare poveste creată prin florile sale, cel mai des pe pagina Facebook. Cuvântul care o reprezintă e ales perfect. Petalia Flori cu Poveste chiar e surprinzătoare!

Cu drag,

Mirela

petalia-flori-cu-poveste8petalia-flori-cu-poveste7

 

 

 

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *