Category Archives: Poveștile Mirinei

Ce am mai făcut

Vestea cea mare e că nu am dispărut chiar de tot. Revin după o vară plină de însemnătate. 🙂

Primesc în continuare zeci de mesaje, răspund cât de repede pot și încerc să ajung la zi cu toate: birou, prieteni, postări. În ultima vreme am stabilit legături cu oameni pe care îi apreciez și m-am bucurat de fiecare clipă în care am avut de învățat câte ceva.

Continue reading

Ziua Universală a Iei

Prin noiembrie 2012, din link în link, cum îmi place să spun, descopeream pe Facebook comunitatea La Blouse Roumaine. Pe atunci numărul aprecierilor era în jur de 2.000-3.000. Astăzi sunt peste  23.000 de persoane din toate colțurile lumii în comunitatea dedicată iei, icoana feminității românești. Și împreună am ajuns să avem o zi universală a iei.

Continue reading

Primăvară cu probe

Seară de primăvara după care tânjeam de ceva timp. Am pornit spre magazin printre mașini grăbite, cu Bon Jovi în căști, cu amenințarea furtunii deasupra orașului. Cum nu probez eu, mi-am permis o gogoașă înfuriată cu multă ciocolată. 🙂 O doamnă s-a oferit să mă ajute, era coadă și bicicleta mai rău mă încurca. A trebuit să repete. Zâmbeam savurând înfuriata, în Babilonul din Piața Unirii, uimită de gestul frumos, în așteptarea miresei din seara aceasta.

Continue reading