Prietenii Mirinei

După atâta vreme petrecută pe tărâmul frumos al nunților am ajuns să am mulți prieteni. Nu am de gând să transform Miresele Mirinei într-o comunitate generală despre nunți. Dar țin să am alături Prietenii Mirinei! Sunt persoane pe care le-am cunoscut de aproape, alături de care am trăit emoțiile multor evenimente sau pe care le-am apreciat sincer după colaborări frumoase în diferite etape ale vieții mele. Cum era de așteptat, și Prietenilor Mirinei le plac rochiile de mireasă. 🙂

Unii oameni pur și simplu au o constantă și firească stare de strălucire. Din această categorie de oameni rari face parte Mirina, fata cu păr de miere și zâmbet din reclame la pastă de dinți. Un om cald cu perspective romantice, dar cu simț practic, Mirina este ”ghidul turistic” de care ai nevoie în țara rochiilor de mireasă, o țară care a devenit copleșitor de mare. Miresele Mirinei pe care am avut bucuria să le cunosc au strălucit în rochii ce păreau croite și cusute pe corpul lor. Nu e plăcut când cei mai strălucitori oameni ne fac și pe noi să strălucim?”

 

Nu sunt dintre clienții Mirelei, ci dintre prietenii ei. Și da, m-aș bucura foarte, foarte mult ca la momentul potrivit să-mi îndrept pașii către ea pentru a mă consilia în alegerea rochiei de mireasă. Apropo, Mirela mă gândesc la o rochie de mireasa simplă, albă, lejeră, cambrată pe corp. Detaliem la un ceai? 🙂

Ce pot însă să spun despre Mirela este ca îmi este foarte, foarte dragă. Că este un o femeie delicată și puternică, cu un ridicat simț estetic, atentă la detalii, prezentă în relația cu cel de lângă ea, dornică să ajute, să se implice.

Mirela este ca o raza de soare pentru mine, asumată în creșterea și dezvoltarea ei și cu siguranță un om la care poți apela cu îmcredere dacă vrei să ai aproape un partener de încredere în consilierea pentru alegerea ținutei celei mai potrivite pentru nunta ta. O recomand cu încredere pentru implicarea, dedicare și atenția sa, iar ei îi doresc fericire peste măsură, bucuria de a-și vedea visele împlinite și zâmbetele nenumărate în jurul ei!”

 

 

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

One thought on “Prietenii Mirinei

 1. Alina Buzatu

  Nu sunt dintre clientii Mirelei Mirina, ci dintre prietenii ei. Si da, m-as bucura foarte, foarte mult ca la momentul potrivit sa-mi indrept pasii care ea pentru a ma consilia in alegerea rochiei de mireasa. Apropo, Mirela ma gandesc la o rochie de mireasa simpla, alba, lejera, cambrata pe corp. Detaliem la un ceai? 🙂

  Ce pot insa sa spun despre Mirela este ca imi este foarte, foarte draga. Ca este un o femeie delicata si puternica, cu un ridicat simt estetic, atenta la detalii, prezenta in relatia cu cel de langa ea, dornica sa ajute, sa se implice.

  Mirela este ca o raza de soare pentru mine, asumata in cresterea si dezvoltarea ei si cu siguranta un om la care poti apela cu incredere daca vrei sa ai aproape un partener de incredere in consilierea pentru alegerea tinutei cele mai potrivite pentru nunta ta.

  O recomand cu incredere pentru implicarea, dedicare si atentia sa, iar ei ii doresc fericire peste masura, bucuria de a-si vedea visele implinite si zambetele nenumarate in jurul ei!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *