Efectul nunții

Organizarea nunții a avut efect descoperirea unor pasiuni necunoscute până atunci, dezvoltarea lor în timpul liber, uneori demisii (ups!) și afaceri în domeniul care a trezit spiritul antreprenorial în tinerele soții. Acesta este efectul nunții!

Fotografii, prăjiturele, aranjamente florale, invitații, organizare (wedding planner, altfel spus), bloguri inspiraționale. Multă pasiune, un pic de nebunie, mult curaj și femei puternice care își consolidează afacerile și devin un simbol.

Efectul nunții nu trebuie neglijat. Dacă organizarea propriei nunți te-a fascinat, dacă ai rămas cumva suspendată în zilele în care unica preocupare era să realizezi ceva pentru nuntă și simți că ai putea dezvolta pasiunea în afacere: nu sta pe gânduri! Ai încredere în tine și pornește la drum.

Efectul nunții este singura categorie care exceptează de la subiectul unic abordat pentru Miresele Mirinei, rochiile pentru mirese. Printre miresele cu idei de afaceri se numără prietenele mele, tinerele alături de care am petrecut perioada organizatorică pe forumuri și la întâlnirile din viața reală. Cred în afacerile lor, în puterea lor de a pătrunde pe o piață aparent fără locuri libere. Și le susțin cu mare drag! De aceea, din când în când, pe blog voi prezenta interviuri cu miresele-antreprenor. Vi le recomand, convinsă că între mirese totul este mai ușor.

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *