Toamna cu mulțumiri

Când mi-a scris Andrada, The wedding Styler, despre R., am primit informația ca pe o mare provocare. O mireasă atipică (în curând povestea rochiei pe site!), delicată, frumoasă și visătoare. Și cu un model imposibil în minte. Unde să găsim noi așa o rochie de mireasă?

Serile cu R. la probe au fost speciale. Seara cu emoții din Primăvara cu probe am trăit-o împreună. O mireasă cu bicicletă, două fete după rochii de mireasă prin oraș, cu bicla. Chiar așa: pe bicicletă, după rochia de mireasă. 🙂

Nunta ei a trecut, rochia a fost senzațională. Și după primăvara sub amenințarea furtunii savurând o gogoașă înfuriată a urmat o toamnă cu un telefon și o mare supriză. Tot cu ploaie, dar ploaie de toamnă.

Mulțumesc, R,! A fost cea mai frumoasă surpriză posiblă.  Sunt onorată că te-ai gândit la mine!

Mulțumesc Dezure Dulciuri Gourmet, am preluat și fotografiile de la voi, aseară am fost ocupată cu devastatul coșulețului și nu am apucat să fac poze. Dulciurile pică bine la orice oră!

dezire_dulciuri_gourmet (1)dezire_dulciuri_gourmet (3)

Să vă mai spun că mutrișoara mea stă moț pe o rochie de mireasă? dezire_dulciuri_gourmet (2)Ceva mai frumos nu se putea! 🙂

Cu mulțumiri și mare drag,

Mirela

 

Comentarii Facebook

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *