meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Cătălinei

Cătălina și superba ei rochie Alcanar. Pentru că am ales foarte greu fotografiile puteți admira și galeria foto realizată de Foto Dumbravă. Cred că este cea mai tânără mireasă și claar printre cele mai fericite dintre toate. :)

 

"Nu cred să nu îmi fi admirat cineva rochia. Eu sunt mulţumită de alegerea făcută. Dacă aş da timpul înapoi, tot acest model l-aş alege. Nu mi-a fost greu să o găsesc , dar să îmi dau seama cu adevărat că aceea e rochia mea a durat ceva!"

 

"Scumpa şi draga mea rochie este Alcanar, de la Pronovias, din colecţia Glamour 2012. Rememorând, tind să cred că în subconştient mereu am ştiut că aceea e rochia pentru mine.


Noi ne-am hotărât să facem nunta cât mai curând, sâmbătă, pe 18 februarie 2012. În momentele acelea eram aşa încântată încât singurul meu gând era că trebuie să sun la cei de la magazinul Pronovias şi să îmi fac o programare, dar asta însemna că trebuia să aştept să vină ziua de luni. Eram deja familiarizată cu rochiile de la Pronovias încă din 2010, când una din verişoarele mele şi-a luat modelul Mito de acolo. Eram pur şi simplu îndrăgostită de ele. Mi se păreau atât de delicate, de gingaşe, de grandioase..MINUNATE.

Marţi, pe 21, am mers cu cea mai bună prietenă la magazinul Pronovias. Mi-am ales parcă 7 rochii să le probez, dar în final am probat doar 5. Prima dintre rochii a fost modelul Barcares (parcă). Îmi amintesc că lăcrimăm. Era prima oară când mă vedeam într-o rochie de mireasă, şi nici nu mă aşteptăm să mă văd aşa curând. Era o rochia atât de drăguţă. Cred că m-am uitat la mine vreo 15 minute până să o probez pe următoarea. Îmi amintesc că după au urmat alte 3 modele, la care am găsit câte un cusur (ba era prea grea, ba mi se părea că arată urat pe mine, ba e prea încărcată)..Iar cea de-a cincea a fost Alcanar. Îmi amintesc că mă minunăm cât de frumoasă este broderia şi mă gândeam cum o rochie atât de simplă poate fi atât de frumoasă. Am probat-o, iar prima reacţie a prietenei mele a fost "Clar că această e rochia pe care ţi-o vei lua". Ştiu că i-am zis că mă îndoiesc că îmi place mai mult Barcares.

După programare m-am întâlnit cu tata. M-a întrebat dacă mi-am găsit rochia, iar eu am început să rad şi să-l întreb dacă e pregătit să negociem bugetul. La câteva zile am mers împreună să vedem cele 2 rochii care îmi furaseră inima. La cea de-a două proba mi-am dat seama, că într-adevăr, Barcares fusese doar şocul, iar Alcanar marea dragoste.

Am fost şi am probat rochii pe la diverse magazine, dar mereu mă gândeam la Alcanar. Prin aprilie, am fost la Aire Barcelona. Din nou m-am îndrăgostit de 2 modele, Pascal şi Pasion, extrem de diferite de Alcanar. Îmi plăceau extrem de mult, mai ales Pascal. Cred că dacă era tată în ziua aceea cu mine o comandăm pe loc. L-am sunat când am plecat de acolo că eu mi-am găsit rochia, că e minunată, că să vină să plătim avansul. Ştiu că a zis să mă gândesc la rece şi dacă aceea e cea care îmi place mi-o va cumpără.

Ajunsă acasă am început să mă gândesc la top 3 rochii (Alcanar, Pascal şi Pasion). Am decis să mai îmi fac şi a treia programare la Pronovias să mă mai văd o dată, şi cea de-a două la Aire. Iniţial mă gândisem să mă duc dimineaţă la Pronovias, şi seară la Aire. Soarta?! Am găsit loc exact pe dos; dimineaţă la Aire, seara la Pronovias.

Ştiu că m-am întâlnit cu mama (partenera mea de căutări) şi cu tata şi am mers la Aire, încă o dată mi-au plăcut enorm cele două. Seara, când am terminat eu cursurile, ne-am văzut din nou la Pronovias. M-am îmbrăcat eu cu Alcanar, m-am privit în oglindă şi am ştiut că ea e rochia mea. Înainte să tragă draperia cea care mă ajută să mă îmbrac, i-am întrebat pe ai mei dacă au cardul pregătit. Şi aşa mi-am luat Rochia.

Am avut mari emoţii până în ziua nunţii. Soţul meu mă rugase să îmi iau o rochie mulată pe corp şi cu siguranţă fără broderie; iar rochia era opusul. Fratele meu, când i-o arătasem, îmi zisese că arată că perdeaua bunicii. Toate ideile lor preconcepute au dispărut pe 6 octombrie 2012 când m-au văzut.

Nu cred să nu îmi fi admirat cineva rochia. Eu sunt mulţumită de alegerea făcută. Dacă aş da timpul înapoi, tot acest model l-aş alege. Nu mi-a fost greu să o găsesc, dar să îmi dau seama cu adevărat că aceea e rochia mea a durat ceva!"Credit foto: Foto Dumbravă

 

Nu am rezistat tentației și am căutat modelele pe care le-a probat înainte de a alege Alacanar, adică Pascal, Pasion și Barcares. :) Alegerea Cătălinei a fost clar excelentă. 

Sursa foto: Tradesy, OneWed, Bodas

 

Etichete

AlcanarPronoviasrochie de mireasaPasion Aire BarcelonaPascal Aire BarcelonaBarcares Pronovias

Data postarii: