meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Cristinei

O apariție zgomotoasă, păreri rapide și răspicate, pus la punct, umor subtil. Și de atunci Cristina a devenit Miss și gașca de nebune s-a mărit cu încă o ... rochie. Emoții imense la biserică, o sensibilitate pe care nu o bănuisem și multă bucurie. Nuria de la Aire Barcelona a fost cel mai vândut model al casei de modă. Dar eu știu că Nuria e, de fapt, rochia unei singure mirese.

Am revenit câteva zile după cu cele trei însoţitoare permanente. Confirmarea confirmărilor a fost un alt moment unic şi n-aş minţi zicând că s-au întrezărit şi lacrimi la unele dintre noi.

"˜Nu am ales Rochia, Rochia m-a ales pe mine˜... de câte ori auzeam expresia la foste sau viitoare mirese, şi nu au fost puţine la număr, se activă scutul de liber arbitru despre care gândeam că la mirese se pierde sau păleşte în faţă diminutivului "Rochiţă" sau a albului pufos...la început nu reuşeam să vizualizez tabloul final şi avem momente în care simţeam că sentimentul meu de alegere a "The One" va fi de fapt o combinaţie între euforia pregătirilor şi cea mai frumoasă zi din viaţă mea.

Am căutat începând cu luna Iunie (nuntă fiind la un an distanţă), însoţită fiind la fiecare proba de mama, mătuşa şi prietenă cea mai bună... pe chipurile lor expresive citeam nepotrivirea modelelor cu personalitatea mea şi rareori câte o potrivire dar lipsită de sclipirea chipului meu.

La începului lui Decembrie epuizasem probând majoritatea modelelor disponibile din magazine şi răsfoisem virtual zeci de site-uri. Ultimul site vizitat a fost Aire Barcelona, m-am îndrăgostit de o jumătate de rochie, atât reuşea să cuprindă fotografia de prezentare a Nuriei de pe prima pagină a site-ului. Sunt sigură că ochii mei s-au luminat şi totul devenise alb deşi era seară.

Am sunat pentru programare la proba, rochia era disponibilă şi chiar dacă era Marţi iar uzanţă mea de probe se desfăşura Sâmbătă am decis că pot ajunge cu puţin înainte de închidere. Nu am vrut să sun pe nimeni să mă însoţească, simţeam că nu am nevoie de confirmare deoarece Rochia mă alesese. În ultimele 30 de minute până la închiderea magazinul am ajuns la Aire. Cu greu mi-am amintit ulterior că înainte de Nuria am probat o altă rochie din aceeaşi colecţie. Momentul Nuria a şters absolut orice model probat anterior şi-mi protejez cu tot egoismul, chiar şi acum, prima mea clipă singură cu Nuria.

Am revenit câteva zile după cu cele trei însoţitoare permanente şi deşi comandasem şi achitasem rochia încă de la prima şi singură probă, ele au aflat după ce am descoperit aceeaşi sclipire şi în ochii lor. Confirmarea confirmărilor a fost un alt moment unic şi n-aş minţi zicând că s-au întrezărit şi lacrimi la unele dintre noi."

Credit foto: Tandem Foto

 

 

Etichete

NuriaAire Barcelonarochie de mireasă

Data postarii: