meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Delicate 2014 Grey Couture

Colecția Delicate 2014 a creatoarei Romana Ghiță Urmanczy propune rochii de mireasă în deja celebrul stil al atelierului: feminin, dantelat, fluid, romantic, vintage. Pe lângă stilul vintage, sunt  imediat remarcate și unele accente nonconformiste.

Rochiile anului 2014 - Grey Couture - aduc un element de noutate: un strop de gri, ușor metalic, în detaliile rochiilor Delicate. Elementele florale anterioare sunt prezente în mod deosebit în colecția 2014.

Ce trebuie să știți despre minunatul atelier Delicate al Romanei Ghiță Urmanczy: rochiile sunt unicat. Nu există două rochii identice. Dacă doriți o rochie pentru anul acesta trebuie să vă grăbiți, altfel riscați să nu mai puteți avea o rochie Delicate.

Prețurile rochițelor colecției 2014 se încadrează în intervalul 2.800 - 4.500 lei. Pentru un model care nu se regăsește în această colecție prețul poate fi un pic mai mare de 4.500 lei, discutați în căsuța cu povești și rochii frumoase de la Delicate. 

* Credit foto: Manu PetraȘi un clip excepțional de prezentare, creația lui Timotei Jinar. Cu atât talent, eu cred că s-au aliniat astrele la Cluj-Napoca! :)

Delicate

Strada Colinei nr. 7, Cluj-Napoca

Web: www.delicate.ro

Email: contact@delicate.ro

Telefon: 0740.075.520

Program: Luni-Vineri: 11h-19h

Sâmbăta: 10h-14h

 


Data postarii: