meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Poveștile mireselor

Ai văzut o rochie superbă într-o revistă sau o prezentare de modă. Modelele merg lin și elegant, orice rochie pare ușoară ca un fulg de nea. Fete înalte, bine proporționate, special alese să pozeze și să prezinte o colecție, astfel încât oricine le privește să admire și fetele și rochiile.

În realitate, unele rochii sunt grele, materialul nu este la fel de frumos ca în prezentări sau pur și simplu nu se potrivesc oricărui tip de siluetă. Sau poate sunt mai frumoase decât ne putem imagina.

Miresele mărturisesc cum se văd rochiile dincolo de colecțiile de revistă. Le probează, au așteptări, compară, preferă modele realizate la comandă doar pentru ele, aleg. Și ne povestesc în ce stadiu se află sau cum a decurs întregul proces, de la prima probă până la ziua în care pun în valoare rochia.

Fiecare rochie are o poveste! Într-o serie de mărturisiri, aflăm cum se caută rochiile de mireasă: după brand, designer, preț, stil, idei preconcepute, vis din copilărie.

Credit foto copertă: Gabriel Vasile 

Rochia Adrianei

"Nu am visat niciodată rochia de mireasă. Nu am desenat-o când eram mică, nu am decupat-o din reviste în adolescență și nu am adunat albume de poze pentru inspirație pe parcursul pregătirilor."

Mai multe detalii

Rochia Mihaelei - Cloche

Visam ca rochia mea să fie un simbol al simplității și al confortului. După un model retro existent deja în catalogul Cloche, Ioana mi-a desenat rochia cu câteva ajustări la care eu am ținut destul de mult. Așa m-am ales cu o rochie simplă din tafta albă, cu decolteu într-un V foarte larg, cu buzunare și o fundă ale cărei prelungiri semănau cu o codiță lungă de rândunică.

Mai multe detalii

Rochia Mariei - Divine Atelier

”M-am bucurat, nu îmi venea să cred că o găsisem așa repede! Eram tare fericită ! Și imediat mi-am revenit! “Stai! Totuși, e prea repede. E abia aprilie 2013, gusturile sigur o să mi se mai schimbe, ce fac, o iau de acum iar anul viitor vreau alta? Mai aștept”.”

Mai multe detalii

Rochia Andei

Rochița (cred că diminutivul acesta i se potrivește perfect) mă aștepta cuminte, amestecată printre tot felul de lucrușoare mai vechi sau mai noi.

Mai multe detalii

Rochia Sorinei

Doar miresele în devenire sau fostele mirese înteleg cu adevărat patima și febra căutarii rochiei perfecte. La mine a fost și mai grav, pentru că eu sufăr puternic de sindromul prințesei... Dar până la urmă nu suferim toate de el? Nu înțelegeti greșit, nu al prințesei tradiționale, cuminți, ci dimpotrivă, al prințesei rebele, nonconformiste și contemporane...

Mai multe detalii

Rochia Ralucăi

Am comandat rochiţa de mireasă de la Natalia Vasiliev, m-a convins a două oară când am probat-o că ea este rochiţă mea, minunata mea rochiță.

Mai multe detalii

Rochia Cătălinei

Am avut mari emoţii până în ziua nunţii. Soţul meu mă rugase să îmi iau o rochie mulată pe corp şi cu siguranţă fără broderie; iar rochia era opusul. Fratele meu, când i-o arătasem, îmi zisese că arată că perdeaua bunicii. Toate ideile lor preconcepute au dispărut pe 6 octombrie 2012 când m-au văzut.

Mai multe detalii

Rochia Ilenei - Jasmine

"Rochia din acea reclamă strigă “Ileana” :)). Până şi fotomodelul avea părul roşcat că al meu. Da…e rochia mea! Dar e doar o poză…o reclamă…mai mult că sigur nu o au…ori e un model pe care nu-l mai au, ori va veni prea târziu pentru că eu să apuc să-l probez. Toate gândurile astea mi se răscoleau în minte de fiecare dată când deschideam revista."

Mai multe detalii

Rochia Alinei - Enero

"O săptămână mai târziu ajungeam și la probă la Rosa Clara unde mă aștepta EA, cea care avea să îmi aducă fluturși în stomac și un zâmbet larg pe toată fața... Modelul se numea Enero (in spaniolă Ianuarie), simbolul unui nou început..."

Mai multe detalii

Rochia Izei - Nava Bride

"Rochia mea de mireasă? Rochia pe care n-am visat-o, dar mi-am dorit-o de mică. Rochia care mi-a simţit emoţia şi mâinile tremurând, care a primit îmbrăţişările celor dragi, care a văzut fericirea din ochii celor de lângă noi şi bucuria miresicilor."

Mai multe detalii

Rochia Alexandrei

”Deşi multe fete visează la rochia de mireasă de când sunt mici, eu nu fac parte din această categorie. Am început să mă gândesc la rochia de mireasă abia în momentul în care am fixat data nunții.”

Mai multe detalii

Rochia Iuliei -Mori Lee

”De 1 martie anul trecut mărțișorul meu a fost o după-amiază la probat rochii de mireasa la Kleinfeld's, cel mai renumit magazin de profil din New York, locația serialului Say Yes to the Dress.”

Mai multe detalii

Rochia Roxanei - Divine

Eram cu mama la PNK casual şi am ochit o rochie drăguţă, fluidă şi … cu spatele gol. Am pus-o pe mine şi am început să plâng. Puteam să o iau şi călătoria să se sfârşească acolo, înainte să înceapă. 

Mai multe detalii

Rochia Anielei - Delicate

Nu eram prea sigură să îmi fac rochia la comandă, îmi era frică. După ce am contactat-o pe Romana am prins încredere. Am prins şi mai multă încredere după ce ne-am întâlnit şi am povestit mai pe îndelete despre ceea ce-mi doresc eu de la o rochie de mireasă.

Mai multe detalii

Rochia Anei

Am mers la Natalia Vasiliev, o tânără creatoare extrem de talentată și de draguță, cu care am discutat pe îndelete și cu care am stabilit modelul, materialul, totul. Nu am mers la nicio altă probă, la niciun alt magazin.

Mai multe detalii

Rochia Cristinei

Am căutat începând cu luna Iunie (nuntă fiind la un an distanţă), însoţită fiind la fiecare proba de mama, mătuşa şi prietenă cea mai bună... pe chipurile lor expresive citeam nepotrivirea modelelor cu personalitatea mea şi rareori câte o potrivire dar lipsită de sclipirea chipului meu.

Mai multe detalii

Rochia Ramonei

Mi-am dorit neapărat ca în cea mai importantă zi din viața mea să sparg tiparele, să nu țin cont de prejudecăți, trebuia să port o rochie inedită care să se potrivească cu caracterul meu, dar care în același timp să fie puternică și feminină.

Mai multe detalii

Anca și rochia ei

"Am ales împreună culoarea, materialele, accesoriile, a urmat un șir lung de e-mail-uri în care am pus cap la cap toate informațiile, și în mai puțin de două săptamâni, rochia mea minunată a fost gata! După ce am primit primul rând de fotografii, au urmat mici modificări ale liniei generale, în rest arăta exact cum o visam: champagne, dantelată toată, cu trenă cuminte, și parcă nerabdatoare să fie îmbrăcată!"

Mai multe detalii

Rochia Ancăi

Soacra mi-a spus să fac ce îmi spune sufletul și că rochia trebuie să îmi placă, să fiu fericită. Când am îmbrăcat-o am încept să zâmbesc și parcă m-am liniștit dintr-o dată. Vroiam să mă mărit în acea rochie.

Mai multe detalii

Rochia Ancăi

Nu am stat prea mult pe gânduri și fără să o probez, fără să o văd în realitate (dar analizând-o bine într-o fotografie mărită), fara să știu cum se va așeza și făcând conversia în mărimile SUA, am comandat-o cu 3 luni înainte de data nunții.

Mai multe detalii

Rochia Alinei

Am plecat din magazin cu o stare de relaxare totală și mă tot admiram în poze. Chiar dacă am mai fost după aceea și în alte saloane să mai încerc rochițe, nu puteam să mi-o scot din minte și să nu o compar cu toate care au urmat.

Mai multe detalii

Rochia Mariei

Pentru că ne-am propus ca nunta să fie una simplă și clasică, viitorul soț mi-a interzis prezența la altar în pantaloni sau rochii accesorizate cu mult negru :). Și pe principiul ori la bal, ori la spital, am fost să-mi caut cea mai feminină rochie care îndeplinea anumite criterii.

Mai multe detalii

Rochia Sandrei

Rochia mea de mireasă a fost prima rochie probată și cea la care m-am întors după multe căutări. Cred ca am simțit că este a mea din prima clipă dar a trebuit să probez mai multe rochii ca să mă conving.

Mai multe detalii

Rochia Ștefanei

"Mi-am căutat cam doi ani rochia de mireasă. Un timp care atunci mi se părea interminabil și mă apuca disperarea periodic, normal, pentru că, să fim serioși, la o nuntă totul e despre rochie. Adică, da, sigur, este și mirele un accesoriu indispensabil, dar rochia e treaba".

Mai multe detalii

Rochia Andradei

Ei - și aici vine partea senzațională - în momentul în care a pus-o fata aia pe mine și a început să-I încheie corsetul, m-au apucat pandaliile, pentru că aia era ROCHIA MEA.

Mai multe detalii

Rochia Nicoletei

Nu m-am visat nicioadată mireasă. Așa că atunci când am început căutarile ei, știam că o să existe o maaare problemă: nu știam ce vreau, de unde vreau, cum vreau. Pentru mine rochia de mireasă supremă era asociată până atunci cu numele de Vera Wang.  

Mai multe detalii

Rochia Alinei

Totul a început acum mai bine de un an, când răsfoiam revistele cu tematică de nuntă. Acolo am văzut-o pe EA pentru prima oară... Avea tot ce-mi doream de la o rochie... A fost clar dragoste la prima vedere!

Mai multe detalii

Rochia Ecaterinei

Mi-a rămas întipărită în memorie o rochie. Sirenă, cu dantelă, gen flamenco,foarte spanish. Mireasa era brunetă, cu părul lung, pielea maslinie, sprâncene negre și arcuite și am zis: așa voi fi eu mireasă.

Mai multe detalii

Rochia Sorinei

În momentul în care am început căutările nu a mai fost așa de simplu, pe măsura ce probam nu îmi mai plăcea nimic, am probat rochii peste rochii, de la rochii stil sirenă la rochii stil prințesă, de la alb la ivory.

Mai multe detalii

Rochia Alinei

Știam de la început că va fi o alegere foarte, foarte dificilă. Sunt zi de zi printre zeci de rochii de mireasă, rochii alese chiar de noi dintre alte câteva sute, rochii pe care, evident, le considerăm cele mai frumoase. 

Mai multe detalii

Rochia Arinei

Căutările le-am început imediat cum ne-am hotărât ca vrem să ne căsătorim. Adică vreo doi ani înainte de momentul concret în care a trebuit să o cumpăr.

Mai multe detalii

Rochia Antoniei

Sfatul meu pentru toate viitoarele mirese este să mearga peste tot înainte să ia o decizie. Și să aibă încredere! Atunci când vor gasi ROCHIA, vor ști, vor simți!

Mai multe detalii

Rochia Adelinei - Delicate

Eu mi-am ales creatoarea, nu rochia. De cum am văzut prima creație Romana Ghiță-Urmanczy am știut că de la ea o să fie cea mai importantă rochiță din viață.

Mai multe detalii

Etichete

mărturisirile mireselorpovești cu rochii de mireasă

Data postarii:Nu pierde noutăţile