meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Ralucăi

Raluca are lipici. Bine, bine. Și eu am lipici. :) Rar am văzut o ființă așa drăgălașă, simplă, cu atâta candoare și totodată hotărâtă, sigură pe ea. Mi-a plăcut din prima clipă când ne-am întâlnit, pe scările de la Romexpo. Am vorbit așa mult în ziua aceea că pe urmă aveam impresia că o știu de o viață. Ochii ei licărind de veselie i-am văzut încă de la prima probă a rochiei pe care voia să o aleagă. Când s-a convins singură că aceea este Rochia nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să ne îmbrățișăm, de data aceasta cu lacrimi în ochi. Curând o să o văd pe Raluca mireasă. Și abia aștept!

"Întotdeauna mi-am imaginat o mărit! Mi-am închipuit şi planificat nunta până în cele mai mici detalii, dar niciodată nu mi-am imaginat cum va arăta rochia, dar absolut niciodată."

”Când am hotărât ne căsătorim habar nu aveam ce implică organizarea unei nunţi, nu luasem parte la aşa ceva niciodată pentru niciuna dintre prietenele mele nu este căsătorită. Buuun, am pus pe foaie ce credeam la vremea respectivă trebuie cumpărat şi am hotărât ne descurcăm noi cumva. În urmă calculelor mele am decis rochiţă trebuie coste nici mai mult nici mai puţin de 1.500 lei.

 


În noiembrie anul trecut am mers la primul târg de nunţi din viaţă mea, nu am văzut nimic altceva, m-am dus special pentru rochiţe. Am probat patru rochiţe.


Prima, cu talie joasă, am hotărât nu este pentru mine. Nu avantaja deloc, nici n-am vrut ies din cabină. După asta am mai probat o prinţesă, o sirenă şi o rochiţă linie A. Niciuna a mea. După târgul respectiv bugetul a crescut la 2.000 lei.


Nu ştiam ce este de făcut în continuare, poate o râdeti de mine dar eu credeam rochiţe de mireasă se găsesc doar pe Lipscani. Pe internet nu am căutat, dar după ce m-am mai documentat puţin am decis rochiţa mea trebuie fie în stil grecesc, fără vreo legătură cu tema nunţii, restaurantul sau mai ştiu eu ce.


În căutările mele înfrigurate (online bineînţeles) după magazine cu rochii de mireasă, am întâlnit-o pe Mirela. Am îndrăznit îi trimit un mesaj prin care o rugăm îmi dea ceva sfaturi pentru a-mi putea alege rochiţă de mireasă. Am fost plăcut surprinsă de promptitudinea ei.


După câteva săptămâni am mers împreună la primul târg de nunţi din 2013, n-am probat nimic, dar am văzut multeeee rochii. Atunci ne-am întâlnit pentru prima dată. Mirela aştepta nerăbdătoare şi înfrigurată în faţă cupolei de la Romexpo, după ce îmi dăduse indicaţii prin telefon vreo 5 minute (eram emoţionată ce mai! ).


Am început îmi fac idée de materiale şi croieli. Astfel bugetul meu a ajuns la 3.000 lei. Cu toate astea am hotărât probez şi rochiţe mai scumpe şi rochiţe mai ieftine.


Prima experienţă într-un magazin de profil a fost la Pronovias. Absolut superb! Doamnele acolo au fost foarte amabile, mi-au dat probez ce modele am vrut şi m-au lăsat îmi fac şi poze. M-am îndrăgostit de două dintre rochiţele probate, din păcate erau peste bugetul meu.


A două proba a fost la Blossom Dress, rochiţe frumoase dar modele puţine, am probat doar două rochiţe.


Într-o sâmbătă am mers singură la probe. Prima oprire a fost la Bella Sposa, rochii multe şi frumoase, consilierele dragute şi ele. Am probat vreo şapte modele. Mi-au plăcut foarte mult aproape toate. Am plecat cu gândul voi întoarce aleg ceva de acolo. N-a fost aşa!


După, am fost la Avangarde Bride. Acolo, o zăpăceala totală, aglomerat, din modelele pe care le aveau în cataloage aveau în magazine doar câteva. Am probat destule modele dar nu mi-a plăcut nimic. Materialele  zgâriau, aplicaţiile nu erau de cea mai bună calitate.


Am încheiat acea zi de sâmbătă cu Salon Gabriela. Am probat doar trei rochiţe, nu mi-a plăcut nimic, doamnele de acolo erau plictisite. Într-un sfert de ora am plecat.


Ulterior am mai ajuns şi la Bien Savy. Am plecat de acolo mai dezamăgită decât fi crezut. Foarte puţine rochii, consilierele plictisite maxim, abia ajutau îmbrac.


În martie am fost cu Mirela la un alt târg de nunţi (cred le-am bifat aproape pe toate de anul acesta). Aveam ceva programări pentru ziua respectivă dar am zis trecem şi pe la târg. Aşa am ajuns la rochițele Nataliei Vasiliev. Prima rochiţă pe care am probat-o mi-a plăcut foarte mult. Atunci când m-am văzut în oglindă m-am gândit ar putea fi rochiţa mea. Am hotărât vom merge şi la magazin pentru mai multe modele.


Ne-am învârtit de câteva ori prin târg şi am pierdut noţiunea timplui. Am plecat grăbite către Nava Bride unde aveam programare în ziua respectivă. Am probat câteva modele, frumuşele dar nu m-a convins nimic.


Oscilăm între rochiţă de la magazinul Pro Mireasa, unde se găsesc rochițe create de Natalia Vasiliev în București şi una dintre rochiţele de la Bella Sposa aşa am făcut programare la ambele magazine. La Pro Mireasa am probat rochiţa de la târg şi încă două modele, la Bella Sposa…n-am mai ajuns. Am comandat rochiţa de mireasă de la Natalia Vasiliev, m-a convins a două oară când am probat-o ea este rochiţă mea, minunata mea rochiță. :)”

Sursa foto: Bella Sposa

 

Etichete

Natalia VasilievprobeBella SposaPronoviasSalon Gabriela

Data postarii: