meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Alinei - Enero

Alina este una dintre miresele grațioase pe care le-am cunoscut pe forumul Miresici. Enero, un model Rosa Clara, a fost rochița ei. Nu întâmplător spun grațioasă. O demonstrează și fotografiile de mai jos. În plus, mireasa de ieri este mămica frumoasă și fericită de azi a unei prințese numite Grace. Și se ocupă de dulciurile couture ale brandului Grace Couture Cakes, despre care am scris pe blog

O săptămână mai târziu ajungeam și la probă la Rosa Clara unde mă aștepta EA, cea care avea să îmi aducă fluturi în stomac și un zâmbet larg pe toată fața... Modelul se numea Enero (in spaniolă Ianuarie), simbolul unui nou început...

”Deși știam că rochia este elementul central al unei nunți, cel puțin din perspectiva miresei, am pornit foarte relaxată în căutarea ei. Am știut de la început că mă interesează colecțiile a doar 3 magazine (Pronovias, Aire Barcelona și Rosa Clara) și că într-unul din ele aveam să îmi găsesc rochița perfectă.

Nu am plecat cu un model anume în minte, de aceea am probat rochițe din toate stilurile. La Aire Barcelona chiar m-am oprit asupra unui model mult diferit de cel pe care aveam să îl port în ziua nunții. Îi plăcea foarte mult mamei și o vedeam cum se emoționase când m-a vazut în acea rochiță, însă asupra mea nu avea același efect.

O săptămână mai târziu ajungeam și la probă la Rosa Clara unde mă aștepta EA, cea care avea să îmi aducă fluturași în stomac și un zâmbet larg pe toată fața... Modelul se numea Enero (în spaniolă Ianuarie), simbolul unui nou început... era pufoasă și ușoară ca un fulg, placută la atingere cum numai mătasea naturală poate fi, avea forma unei rochițe de prințesă dar nu necesita nesuferita de crinolină de care nici nu vroiam să aud, îmi subția talia cum nu credeam că e posibil și mă făcea să mă simt GATA de nuntă încă de atunci, când încă mai erau 7 luni până la marele eveniment.”

 

Credit foto: BySergio. Mai multe în galeria foto.

 

Etichete

EneroRosa Clara

Data postarii: