meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Andradei - Delicate

 

ROCHIA MEA DE POVESTE nu este doar o... poveste.

Imaginată, visată, desenată şi apoi povestită, rochia este rezultatul unei proiect în echipă. O echipă exigentă (eu și mama) și profesionistă (Romana & Co) care a crezut şi a sperat, a muncit și s-a străduit ca rezultatul să fie peste așteptări. Așa a și fost!

Rochia mea nu este clasica rochie albă de mireasă. Este unică pentru că e o extensie a personalității mele, a sufletului meu. Ea s-a născut din dragostea mea pentru culoarea mov şi a crescut prin talentul Romanei (Salon Delicate) şi prin atenția mamei mele pentru detalii. Dar a prins cu adevărat viață în ziua nunții noastre. Iar atunci s-a desăvârşit prin dans. Şi ce dans…între volane albe, mov și  liliachii...

Şi pentru că a stârnit atâta emoţie şi admiraţie a rămas ca şi nunta noastră… DE POVESTE!

Şi vreau ca povestea să meargă mai departe… că dacă n-ar fi (fost atât de deosebită) nu s-ar povesti!

                                                                              Cu drag,

                                                                             Andrada Călinescu

  

Foto credit: Lavi Rad Photography

Foto credit (love the dress session in Santorini): Prințul din poveste – Tiberiu Călinescu

 

A fost odata ca niciodată... O SINGURĂ DATĂ!”

Pentru că mă cuprind emoţiile doar uitându-mă la ea şi îmi găsesc cuvintele atât de greu, pentru că mă reprezintă atât de mult şi pentru că mi-am imaginat-o, am visat-o și am desenat-o, dar mai ales pentru că am găsit persoanele care să mă înțeleagă și să mă sfătuiască atât de bine, pentru că este o rochie vie, colorată dar totuși delicată şi pentru că vreau ca și altcineva să se bucure tot atât de mult de ea am hotărât... să mă despart de ea! (pentru detalii despre rochie vă rog să scrieți un email la adresa mirina@mireselemirinei.com)

 

 

 


Data postarii: