meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Ce înseamnă Miresele Mirinei

Un portal dedicat exclusiv rochiilor pentru mirese. Primul de acest fel din România. Și primul serviciu din România dedicat exclusiv consilierii independente în alegerea rochiei de mireasă.

Pe site și pe blog prezint colecțiiadresele magazinelor și interviuri cu reprezentanții acestora, sfaturi, mirese și rochii reale și poveștile rochiilor alese, ce trăiri au și cum se raportează la realitatea zilelor noastre. 

Sunt în permanentă căutare de magazine, creatori români talentați și vă indic mereu variante de rochii frumoase, convenabile financiar, din orașul vostru sau din împrejurimi. Dacă aveți, la rândul vostru, recomandări de magazine, le aștept. 

 

Pe lângă site, consiliez direct miresele în alegerea rochiei de mireasă prin prezența mea la probe, în București. Sau online, cu mirese din toată România și, mai nou, și de prin alte țări. Nu sunt un wedding planner, sunt un wedding dress evanghelist.

Alegerea rochiei nu e deloc ușoară, sunt atâtea modele superbe, sunt totuși limite, sunt părerile celor din jur, care vă încurajează sau vă fac confuze. Aveți nevoie de cineva obiectiv. Îmi ofer cunoștințele, sfaturile și mai ales entuziasmul pentru a vă ajuta să găsiți Rochia perfectă.

Atenție, nu eu aleg Rochia, ci voi! :) Ceea ce fac este să vă arăt în permanență ce vă avantajează și ce nu la un model probat, pentru ca la final să aveți imaginea de ansamblu și să puteți alege nu doar rochia care vă place, ci și rochia care vă îmbracă impecabil. 

Sigur că puteți proba alături de mame, prietene, surori, magazinele cu rochii le descoperiți și singure. Ce fac eu în plus, atunci?

Stabilesc magazinele unde mergem la probă, în funcție de buget, de preferințe pentru un anumit stil. Nu are sens să pierdeți vremea în magazine cu rochii grele, pline de pietre și dantelă dacă voi vreți o rochie vaporoasă, de vară. :). Mă ocup de programări, mă asigur că în magazine sunt modelele pe care le căutați sau modele asemănătoare, că bugetul vostru nu va fi dat peste cap mergând într-un loc nepotrivit. 

Colaborarea directă funcționează doar pe bază de chimie. De ambele părți. :) 

 

Eu și miile de mirese din comunitatea femeilor istețe și informate, în căutare de rochii de mireasă, te așteptăm printre Miresele Mirinei. :)

 

* Pentru detalii de orice fel - mail la adresa mirina@mireselemirinei.com.

 

(Credit foto copertă: BySergio

Credit foto medalion: Epilogo Photography

Logo: Lavandesque

 

 


Data postarii: