meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Sfaturi - alegerea rochiei

Îți prezint sfaturi pentru căutarea rochiei de mireasă. Primele probe, participarea la târgurile de nunți, pregătirea pentru probe, cu cât timp înainte comand rochia de mireasă. Toate acestea au un răspuns. 

Miresele trec prin multe stări înainte de a se liniști.

Grija programărilor, vremea, agenda încărcată, alergatul continuu, locul de muncă, multe modele, păreri de rău, dezamăgiri, timp insuficient pentru comandă, nehotărâre, buget limitat, vise de împlinit - toate acestea ajung, inevitabil, să îți dea peste cap planul de a rămâne în istorie ca mireasă Zen.

Și chiar dacă îți găsești Rochia, neliniștea poate continua: chiar am comandat cea mai frumoasă rochie sau trebuia să mai aștept? :)

Îți împărtășesc din tot ceea ce am aflat despre rochiile de mireasă. Bem un ceai împreună. Îți dau sfaturi. Te însoțesc la probe. Ne îngrijorăm, ne întristăm, ne bucurăm. Dar te asigur că la un moment dat sărbătorim Rochia ta!

(Credite foto: bySergio)

 

Primele sfaturi

Sfaturi pentru căutarea rochiei de mireasă. Primele reguli în căutarea rochiei de mireasă. Stabilește bugetul alocat rochiei de mireasă. Verifică lista magazinelor care oferă rochii de mireasă care se încadrează în buget și fă o programare. Probează toate stilurile și materialele posibile.  

Mai multe detalii

Etichete

Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasă

Data postarii: