meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Sorinei

În momentul în care am început căutările nu a mai fost așa de simplu, pe măsura ce probam nu îmi mai plăcea nimic, am probat rochii peste rochii, de la rochii stil sirenă la rochii stil prințesă, de la alb la ivory. În toată această goana după rochia perfectă am avut lângă mine un sprijin de nădejde, pe mama, care m-a sfătuit și m-a ajutat să îmi conturez imaginea rochiei perfecte.

După zecile de probe în mintea mea se conturase ceva ce trebuia sa fie, și a fost pe 10 septembrie 2011, rochia visurilor mele. Albă, cu trenă, puțină dantelă la bust, A-line…rochia mea,rochia în care aveam să mă îmbrac în acea zi minunată în care eu și el așteptam în fata altarului emoționați, ținându-ne de mană, binecuvântarea divină.

Am hotărât să merg să îmi fac rochița pe comandă. Mama cunoștea o doamnă care lucrează la Casa de Modă Venus. I-am explicat ce vreau și mi-a spus că totul va fi bine, că va ieși așa cum îmi doresc. Am avut un super noroc, pentru că Doamna Sonia este foarte răbdătoare, talentată și face totul cu suflet. După două probe, rochița mea prindea contur, încet-încet căpăta forma pe care mi-o doream, pentru ca într-un final să arate exact așa ca în desenul imaginației mele.

Pentru ca imaginea rochiei să fie perfectă, am accesorizat-o cu un voal lung de 4 m brodat cu dantelă. Îmi iubesc voalul și rochia, nu m-am gândit niciodată să mă despart de ele și nu aș face asta pentru nimic în lume. Rochița a fost exact așa cum mi-o imaginam, am plutit la propriu în ea, am dansat și m-am mișcat în voie toată ziua fără să simt greutatea materialului. Aceasta este povestea rochiei mele, rochia mea albă pe care o ador, rochia mea imposibil de găsit, rochia în care am trăit emoții de nedescris.

Credit foto: Iulian Verișan.

Mulțumim Sorinei pentru text!

În ziua în care mi-a propus să fiu mireasa lui, să îi stau alături la altar și să fim unul pentru veșnicie, mă imaginam într-o rochiță albă ca spuma mării cu trena lungă. Cred că asta îmi doream de când eram copil și visam la povești cu zâne.

 

Etichete

casa de moda venusrochii de mireasapoze nunti

Data postarii: